esmaspäev, 26. november 2012

 

Mardid tulevad!

9. novembri õhtul, kui suurem osa lapsi juba emmede-issidega koju olid läinu ja e Liisbeti ja Sten Marteniga rühmas toimetasime märkasime õues huvitavat seltskonda. Meie rühma akna tagant silkasid  mööda Mardisandid!
Mardipere suundus meie naabrite Kuldkingade poole ja peagi kostus meieni lual "Laske Mardid tuppa tulla..." Oi-oi  kui põnev oli ja uudishimu oli ka suur, seega otsustasime  piiluma minna ja need huvitavad tegelased üle vaadata.
Mõeldud-tehtud, kapist said kaasa haaratud sinna tagavaraks jäänud kommid ja kiirustasime lastega Kuldkingade poole. 

 
Õpetaja Ines oli sandid juba kenasti tuppa kutsunud ja lõpetati just oma esitust. Mardipere oli päris suur  ja isegi titt oli neil kaasas:)
 
Mardisandid olid nii hästi ette valmistunud- laulsid, tantsisid, lugesid luuletusi, rääkisid nalju. Titt usaldati tantsu ajaks õpetaja Inese kätte ja nii õnnestus meilgi piiluda seda pisikest Mardititte lähemalt. Oli ikka täitsa armas titt!
Igaljuhul lapsed kuulasid ja vaatasid näod tõsised ja suud lahti Mardisantide toimetamist :)



Kui kõik laulud ja tantsud tantsitud said ja Mardipere oma nänni kätte olid saanud ning meie rõõmsalt oma rühma jõudsime, kuulsime uksele koputust...Ohhhhh, ma ju andsin kõik kommid ära, jõudsin ma vaid mõelda.
Ust avades astus sisse üksik Mardisant, kes võttis ihuüksi üles laulu ja üllatus-üllatus- tõi hoopis meile kommi!

Mardisant Ene ;)
Aitähh Ene toreda üllatuse eest!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar